divendres, 3 de desembre de 2021

L'Eutanàsia. Una proposta Preventiva contra els suïcidis
Foto: aquells mera i mare vellosos anys. Festeta fòren. O poeta fòra. I ho sóc. A les llistes del SOC.
 Dirigeixo aquest escrit. i o article, A:

L'equip.

A tu president. A tu President(e). A tu l'alcalde. Al veïnatge en General. I sols com a un sentit homenatge a la Marató. De desnonaments? I desatllotjaments...? I les pertinents polítiques repressives? en nom de, i o tot per la nostra, ... O quina seria la nostra mes òptimaSalut? Salut Pública. A seques. Hoy que sí?

O bé la mental sí que n'es la ment i també, part del cos.  Indissociables. Indislocables. O masses indi vidus? O bé i en tot cas  el tenim A part? El cap?

                A en Felip de Borbó.  El Cap d'estat. Li demano...:


Eutànasia. Una guerra? No.

Una prevenció sanitària per aturar els, cada dia més, elevats índexs i incidència dels Suïcidis. Per assetjament total, als DDHH. Malaltia. I a On més? Impacte i on més n'és de reduït...? Selecció iMundial! 

O Sobretot a l'occident +o - ric se'n diu: Suïcidis induïts, en context neocon i global. Afectant tot allò lokal  als obrers i a les obreres. Més, encara? Més suïcidis, Elles?Com sempre i sobretot. I ho sé Ivan... Puigdemont va guanyar unes eleccions. Hoy que sí. Un 10!


Marxeu-me una Sense... Cambrer(A)!

Bon dia President P. Aragonés.

Bon dia president(E) Pedro Sànchez. 

Bon dia Poble(s) catalans i penínsulars.

Bon dia Felip de Borbó. Cap de les FFAA i d'estat.


            Bon dia alcalde _accidental_  Ivan Sànchez. Bon veí? M'he vist respectat?  Va! I batlle accidentat en un ajuntament intervingut per l'Estat; degut a un deute Deskomunal. (?) Heretat. Sí. A vila CiU. Ara CUP. Sí! I sé de glocalitat. I de llambordes...

       M'he d'estalviar dir-vos la llosa de que els Pobles endeutats, endeutats fins als campanars, ens trobem sota ...[<>] i en Estat de setge? O no hi estem... Què en penseu?

Ans i ara bé... us diré a més, que a mi em sembla com sim ens governessin una manada de representants centralistes i avui sou i sou dels psoe's. O BÉ ÉS Discapitalisme, total... Ivan? O sols jo sóc en SOC-TMB una persona donada per discapacitat, i malalt oficialment? O bé. Sols socialment!sNo. Polititzat i castigat! Sobretot. Crec que: hmm! Doncs:


Tot i aquest aspre article i o escrit que us comparteixo, intentaré, doncs, que aquest  em quedi breu, molt breu... Ja que us ho prometo! Hi ha i té marge la Cosa eutanàsica per a intel·lectuar-ne... 

Eat. It. La Cosa... Vol veures intel·lectuada!

I... Ep! Veïnatges... Se us enyora i s'ús [...] agraeix en tots els intents i o referéndums per a la  transformació social,  aquella cosa tant necessària -adès i suara-, que ens permetés un caminar directes cap  a un Món+ Sà. + Just. I que Fraternitat sigui  la + Igualtat. I aquesta alhora, sigui el vertader Progrés. I han de voltar molt,  'señorías', per saber que són mots-poesia, i noms de carrers de la Vila Gràcia. Avui dia, p'rò jo ja en dic HipesteryDesGràcies. 

La igualtat no em consta que ho sigui. Vull dir, que sigui un nom de carrer de Bcn... Capital. Car no ho sé, ni n'estic gens segur... De res. Gràcias si sé de de res... No en sé. De res.


Us faré p'rò una picada d'ullet...

Gent honesta que hi esteu en i dins dels fets de la Política. I també al rei Felip, per a tal que no s'agafi malament aquesta picada d'ullet. 

                    I si ho mana... Que m afuselli! Sóc elefant... Jo no practico cap violència. Cap ni una. El verb mot... És Déu...vi Jo ... Que estic no estic bé!...? I massa que és ser Bipolar? Darrerament. No sé no si...  Ho trob normal. Fins i tot.


Voldria dir-vos que jo sí Sé, que cap de vosaltres mana,  completament i sobiranament,  No.

          Mana: FMI.   BM.  OMC. UE/CE.  I amb Les guerres a domicili geopolític amb interessos OTAN. I del BCE. I de na Reserva Federal. I una ONU completament estèril. No pot ni podrà mI vetllar i donar vida? Llei Trans (Elisabet Duval,olé tu!). Gràcies. En SM TMB! Similar... Total. Hoy. Ayer. I Suara!

 Ni és una assemblea ABC d'ANC. Ono ... ho és amb indecents jerarquies i desigualtats? O-i amb pocs polis globals, amb unA d'arsenals... Moltes armes al món. Massa malalts mentals? On? I qui? All in the people of ..  POOOOWEEEER! Nuclears qui era a Hiroshima? A Nagasaki? Sushi humà? O Bush i.humà. Antece(i)ssors.

Altrament Dret a vetar. Xina URSS- RÚSSIA USA a França Germany... ETc. ETc... Jaoan. Aràbia presideix a l' ONU Alt comissionat pels drets humans...

Ueee! Molta Egalitê! Shit happens, also. Hong bangh Gok. Gorki!


Pobles catalans... Fem tanta feina glocal! No les CiU i restes de partits. No. Personetes. Honestes. Where o NoWhere?  O NiNi technohouse per a la  working stupid class? O de bon i car Glamm? Glasses!

                    També sé que des de la política ni tansols valtros podreu, o molt en dubto us deixin ni us en permitus, avui fer gaire res. Covid19. I poeta, marxant bacallà.  Cop de Cup! Doncs! Lent. 

Per tal de viure per sobre la resta de les personetes mortals? I és clar! Clean&català! Okupar? Jo?... Estic preocupat. Massa Tomassa... PreoCUPat! Tomassa, Massa. Pressió a la meva robusta psique. Immune al dolor. Molt molt catxes... Molta por al dolor físic. TMB. Cert. Castigat sense més bandera que LLIBERTAT DE DIR. A DIT ASSENYALAR. 

 El risc és al carrer caure i un malviure. Al Raval, ho és... Mal nom. Nom d'un; carreró...! Sí! Jo ho sé... Callejuela. Callisot. 

Ni espanYa la governen ELLS ELS VALTROS.... Els espanYols? Lladres, llavors? CorrupTV? I DÓ'ntKnoor. Yo? Jo Noooo!


Doncs sintetitzant... Va!

Jo he perdut tots els drets socials i humans. Els+ Bàsics. I és que una Renda Garantida de CiUtadania... Jo la cobro. I em celebro. I a les treballadores Socials. I a la meva metge psiquiatra. I a totes les persones de bones praxis professionals. Sóc un privilegiat. I Com és que tant rabiós jo, avui? Esclato d'ara i amb molta mascareta X drecret.  I tot  a bon preu? Perdoneu-me. Jo Sé que tansols ho fareu la bona gent. Perdonar-me...

Menja't poeta sobredosi d' ansietats. Pastis. Una. I dues. O ...tres. Pastis Y buenri! It.  i comed la ansietat.(?)

Sense casa, no n'estic ni sense sostre en sóc ni en seré. Okuparé. Shue!

 Gràcies a que sé anglès, i li en parlo a algú castellà, treballador segurata privada al SOC. On vaig ser rebut per seguretat prisegurataHmmm! I ansietats polititzades. ASsegurata En anglès. No puc doncs parlar ejpaño! I Li vaig treure parlant-li en inglish, que... que en sap de polaco.  I és que Parlà poc després en unperfecte català...

La mare...! Soc jo. Soms dos. O més Mas. Mas mes.

Sense accés a un padró, en tinc un de ben real. I     tant real i tant clar, com de lluny n'estic de la casa de familia amiga i solidària? O Poeta fill d' immigrant sense llars? O Salut, o de què mancat-violat-manada-borbònica? O no quedaria bé aquí que ja ningú; ni jo... Pot i mal vivint al carrer? I allà on visc Jo ...mai puc quedar-m'hi. De cap de les maneres. No vull des de fa un temps, i és que ni un contracte d'arrendament. Em signen. Ni ho pretenc ni pringo ni vull. Okupo solidaritats llibertaries.... Sols niNi puc. I no. Em Decreixo. És una estafa! Entre moltes i d'altres... Mera i mare vevellosesI ... DemoQuè? sPain.


Doncs els demano a les autoritats, ara que per fi han desacralitzat i fet legal l'Eutanàsia... Avui! I que ja  per fi...?! O fins i tot, en un avui dia molt i massa contemporani, dies aquests en què els bisbes penjen el celibat i lliguen amb escriptores i artistes. I que de fa i avui ...els gais neocon poden de fa temps i anys ha, ja fa que potser poden casar-se; p'rò diuen que viuen amors lliures... I jo em pregunto:

Qui li diria al Papa de Roma casa'ns en una uavu Gayneocon catòlica? Perquè hi ha una Gayneocon! Sí. Missogina i neocon. I no sóc homòfob. Jo? He tingut amors amb penis i polla. I amb xona. I vaginoplastia... Amor i joventut. Analfabestisme sexo-afectiu? Relatiu. I no.  Familiar? Fracàs del model únic curricular i educatiu? Segur. N' estic d això. Desamapar. Total.

      P'rò això sols ho dic en solidaritat amb aquelles LGTB disidents i sobretot solidari.... Amb myself. D'exercir lliures amors. Amor antineocon antifa! A-A-ANTI-FEIXISTA!

 Qualsevol forma iguala o expressa l' amor? La guerra mai. Hoy i sempre No. Hoy? Ok. Queda bé dir que a Les guerres, que mira no...


Ara bé, per a amor, el meu... Aquest sense casa. Sobretot. No en sóc l'únic. Abunden desnonaments i desokupa. Car no . sempre ens quedarà unrespecte immens i exemplar -MENAS del Des-en-runar- ...Horts en solars de Vkk. Açò sí. Mola! Sobirania en aparador. Evident.

Pulutàn... 

Coltàn. Article. O Poeta Rondant? 


Doncs a tots els dirigents i autoritats auto-proclamades... Del rei a tots els polítics post-21D. Des de els de dalt de tot  fins ben a ..a ben munt! Per un munt de càrrecs, pensions vitalícies d'ex's presi(s) i ministeri(conselleros)esteu aquesta, la vostra classe de sou i acció política, per(?)sobre dels de +a vall. Els diré que pulutàn...

Jo em cuino i cuido. Car no em respecteu cap ni un de dret social. Cap ni un. Sols RGC. GENE.CAT


Els demano, doncs, que considerin autoritzar-me, avui que tinc un molt mal dia, personalment...  Voldria Demanar-vos que autoritzeu a metges(esses) i o a qui  correspongui...

       Digneu-me i que em signin persones i bones professionals...

Un certificat d'aprovació per a exercir el Dret a l'Eutanàsia. Mort voluntària i digne. Sense casa. Car molt dignes soms... Cuidant-nos els mots i lleis. És un deure... Sentipedanteria. D un poeta?

Les cures. 

Les que fan referència a cuidar-(se), tant com a una persona li sigui possible. No fins on us doni la gana a valtros... Hoy que tinc raonament amb fonamentades raons? O autoritat d'un petitit de 43 takos titulat en cures aux. D'infermeria. No és o serà barata excusa. Que no he exercit. Massa bipolar i moltes ambulàncies. N'intento que ja he reafirmat: que prou ingressar. Toka batallar... Sóc Sanitari que es cuida. P'rò 1er cal que em cuidi a mi, i de que ho sembli. Trist i personalment. Amb estigma. Ansietat coronavírica en excés? Un xic de molt seria ...La mala gestió o [una praxis política molt dubtosa i nefasta].


Si demanessiu o us ho utoritzessin bones persones i  metges... Dir-vos: que us en signin i demaneu en tot cas... la Vostra. Si pel poble no hi aposteu ni us hi postreu al nostre servei... Jo.        encara Vull Creure i molt Ateament empàtic,  que el gran Padrino de l'OTAN  us té sí o sí amenaçats i amenaçades amb projectes de shock. Is. I no us puc ni ho podria perdonar si no ens en informeu i ens que no ens ho expliquessiu en rodes de premsa. Les intringulis del gremi pel·liculerxs? Cada coacció si en sofrissiu. Volem saber. Fer-ne pública la pressió o estem en depressions? Crack seems 1929. (?). Jo ho i em sé. 


Dit això i demostrat el meu Art de cuidar(_me) Èticament amorós amb myself... I Escriure. Sana.


Us animo doncs a que si aproveu o signeu la meva Eutanàsia... Per cuidar d'españa... I els plans i fons de les RGC...

Demaneu-la per a vosaltres. JO ESTIME ESTIM I ESTIMO LA VIDA. No em cal cap equip de govern si és per a portar-nos o veure com un induïr, mai més i ja a absolutament ningú, ningú a una autolisi definitiva i mortal. 

Hi està molt relacionada. De totes totes amb el Dret d'accés a una llar; i amb la violació constant de tots el DDHH... Sense L'espai primari d' auto-cures, que n'és una casa. I si us quedessiu tant panxocontents de viure per sobre nostre, la society... Jo visc bé i sense WC ni CIE. Ni bathroom. Ni butà. Serveixen kases abandonades com a kases okupades? O és que estic tant catxes, Jo? Sí. Em sé.

Salta a la vista! Hoy. Miop de mots catxes. I demà qui sap. La miopia... Aquesta sí que es cura. Diuen..

 ... Si em certifica un P. Sànchez que una metg(essa) en demani o s'obligui a peocurar-me una mort digne... Us animo sigueu vosaltres. Vull dir. Qui en demaneu çes vostres. Jo em seguiré cuidant. Bipolar educador no titulat. 6 anys. Tècnic (?... No) sí agent sociosanitari titulat.

 Ok! Dols ser sols un sol aux. en cures d'infermeria! Que va... En va i ve Molt bé. Algún dia sense ansietat i tant d' historials de h i v al TMB.           

         D ingressos format prevenció comunal, demanats i rebent-me negativa a tal possibilitat. A veurem dos setmanes després immers en un ingrés involuntari. De prevenim aet confinem...?                    Que em sé quan va i ve. I prevenir seria bé i bo. Molt bé. Uns grans i bons protocols...

Si diuen els protocols que no. No. Vigilio i estable. Aspecto conservado. Habla fluida i cohorente. A casa. I va. Ara Obligat. Cràcies per tot.

I estic fent pedagogia per a tot un poble? No us auto-lesionessiu. Cuidem-nos! A Berga es brama.

I que a Berga continuï amb alcalde o (essa). O majoria i... fins les propera esperança... Ja anirem o la veurem. O o sóc de la CUP jo...? No. P'rò millor amics criticar. I en la intimitat reflexionar. Globalment al voltant de ciutats pobles i viles. I democràcia participativa. I les pelis. Que sóc estudiant a l EMAV!!! Alsa Manela! No m arriba ni per TMB. 


Però us demano que hi penseu... I aprofiteu les vostres normes, jaquevi perquè ja heu calculat els rèdits possibles de l'Eutanàsia... A costa de les persones molt grans i o malaltes greus?... I en les seves pensions. Lagardeee!*! Because la causa es molt grave. Graben.


Us estareu cuidant. Si ho demassiu. Una mirt digne. No us suïcidessiu. Demaneu l'EU... O legisleu refrendant-nos per a arribar a un respecte total als DDHH. Humanes persones d on i com siguin i estimin on visquin i què en faria jo.... D on i com i amb qui véns, o dorms o què menjes. Hoy que sí? Mucho pobre. Oi?

Renuncieu a tot quan no sigui La Igualtat. O si heu robat.. Els evangelis i tota mística diu:


No mataràs. Ni drets ussurparàs. No robaràs. Jo als bars hi vaig ara més +per a poder anar al WC. I és que Jo em cuido. De llegir. Digne.

 Vosaltes de mi i de tota persona mal governada per una centralitat obscena .... En teniu Deure. I jo un ajuntament intervigut? Deure de comunicar. Assertiu. O no pot ni déu sense una casa?

          No m'agrada ex-alcaldessa assetjada fins la hipersensibilitat. En depressió i crack financer. Lesbos genocidis? Què dur! hi està/estem la humanitat. En crack i depressió. O no estem en bones mans?

No en dubto. De cap de les maneres.*


*Google traductó tradueix del cat al esp.


Espavileu...!

Demaneu l' eutanàsia. Si us i ens voleu cuidar. De tanta gent sense casa i cases sense gent. No han mort suïcidades moltes persones. No. Més aviat assasinades; i ja en comptem un bon nombre o gran i un bon fotiment. Humans. Amb drets. Que cerquen srntits de vida. I la felicitat seria una cosa i fet polític?


Doncs veïnatge. Davant negativitats estèrils...

Exigim als polítics l' eutanàsia!?

De qui mana roba pega i engarjola. TMB. Que es cuidin. I es pensin. Què foten aquesta gent glocal? Veig l'invisible Padrono. Ai, era el Padrino. Volia dir tant...


Car Avui no he pogut assistir a classe de guió i espectacles. Veïna amb mascareta em va vendre pressuposadament...:

Una tarja bonus amb 6 viatges. I avui ALSA

Manela!

Tarja caducada...

        ... I em sé en el panòptic. Digital. I identitat batec i disident. Ni LGTB. Ni cap etiqueta ni cookies. M'agrana més les magdalenes. 

I he esmorzat dos gots de cervesa davant l'Ajuntament intervingut. Una petita autolisi. Un bomber. I un Insignificant impacte covid si ho comparem al costat de 300's i escaix suïcidis diaris. Davant els 81, donats per covid 19 i amb afegit dels protocols de mort "cuneta". O sense comiat ni dignitat (!!)

 ...per un bon gestionar coronavirus covid19 ara variant Omicrón... Cases per tantes persones siguem d'allà i d'enlloc. Aqui i d'ara. DDHH!


O Eutanàsia. PREVENTIVA DE SALUT.

Que us la signin autoritats sanitàries. No jo. Ni  per a mi. Tota per Valtros. Tota!


Sé qui sí, qui no i no sé pas aquesta beneita veïna de la tarja ALSA. No sé què pensar Ivan Sanchez. I ibans bancaris. Panòptic. Cràcies. Un burro us diu Cràcies. Moltes Cràcies.

D' avui en demà diré Alsa Manela*. Eutanàsia preventiva en Salut. Mental i holísticament pública. O no?

 


#xavillibertat

ALSA Manela! L' ajudarem sense punitivitat. Serà dur per a ell restaurar la mort de sa mare. Manela.

DEP.


L'article que mai havia pensat. Per a escriure... En un molt mal dia. Personal.ment pensant-me. Volia dir.