diumenge, 30 de maig de 2021

Una explicació del meu Art. 3. Dogma segle XXI


 

Dogma segle XXI
Una proposta 'de cine-video.doc'

Si heu navegat pel meu blog
sabreu un xic ja... d' HACIA UN ARTE MÁS HUMANO i de POESIA DOCUMENTAL...

En quan a Dogma segle XXI...
Em reservo no caure en l'estupidesa de regalar i compartir, tant a corporacions 'transnazionals' o bé a 'caçadors de tendències';  o com qui diria oferir a 'Capitalistos' bé amb herència colonialista imperial,  bé amb capital i Déu nostre diner o bé amb  bona reputació -o no...-  car amb capital com deia... Jo no en tinc prou pel cinema dedicar-hi i tant!

O caler fresc i salari o art calent i un 'cateto y una hipotenusa' filmar... o per portar a terme les meves teories humanistes, de moment condemnades a l'ostracisme degut a estigma, lluït temeràriament, quan podia haver 'aprofitat' no semblar res del que sóc. 

Ni moro (verb) ni malalt (sensivulnerable, hoy que sí?) doncs res... Artista. Ho escull(o)! Com Van Gogh i companyia suïcidada vaya plath a la taula i quina Wolf pobre descuidada suïcidada. Canvi a temps doncs. Mare noo vull morir (Rusó Sala, fragment de cançó...) 

... Ho voldria i ho he somniat així. Lluïr/sanar/aportar. Normes del cinema qüestionar i principis propis crear ara.  Principi en vers seria precipici poesia. Alto Pitarra. Serafi G'dafi!

 Però ben cofoi de mi i ben sà. Sóc foll i fill boig llegint seré un cafè i 'un pà què en paper... No em sabreu... Afectat per l Ara i Aquí, problema de i a tot el món psiquiatritzat... Lars von trier tingui jo un bon dia president? No.  He de cobrar més que una Renda Garantida de Cuitadania que no muda ni mida bona mesurar que solter adult i sense càrregues. La familia que hom i don crea... Es carrega? és càrrega? I no pos pocs pics pel pis si pots conserves. A la meva manera. Video.doc cinema ficció (J.L. Guerín). I un afegit ampli i personal. Meu. SuBarsto el meu treballar? Pitxing davant mentors? Hanafi va a Bon Mentirrra... Digueu-me!

 El món sí està governat per vertaders malalts mentals de caire i perfil psicòpata. OiTANt!
I el poder o l'art es poder. D allò ascò no jo no en vull pas. 
O... Hoy que sí? Que n hi ha de coolhunters'?

De Dogma segle XXI, en tinc els principis i 'dogmes' ben pensats i ja redactats al cap tant sols... I tansols... Però he decidit que ni a blogspot, ni a facebook ni a instagram creuré estar difonent les meves aportacions. Ho regalo tot i conscient i a cara descoberta... Per sempre més!  Però cine video.doc i aneu fent-vos esquemes propis. Pro-pis.  Selfie sigui selflearning. Aportar i divagar i autocreoneixement. Que hi tenim eines... Totes les persones (?).

Hi ha de ben segur masses 'coolhunters d idees noves' a la xarxa o d'identitat 'guay'... I no els hi vull regalar aquesta idea-manifest de gran valor, si més no per a mi... Vaig massa al bar. Sort cafè tinta cigarro i cagarro. I cap alcoholisme. 

 En faria potser un llibre o intent d'això... Hanafi El-Teories. Sí, i el de la vanitat... I en registraré abans la propietat   intel·lectual. Jo. 'Hoy i tanto...' que si me llego a fin de mes... Pobres no roben. Registren Drets. Sic soc humà. Rics molt rics, molts s'hi fan o s'hi han fet estafant i robant o explotant. Segle 'menteunu amigu...' Sí. Robant inclús les idees..  Tinc por! Penseu des d'accions preferents als avis i àvies,  fins idees o art - idees i obres de persones, en vida bojos i morts i mortes dits -i mans-  fets genis... Subastes de subEstar ... Als bars massa. Jo en peco. Potser hi treballo.O/ i ja us ho confesso: em van robar la VIDA aquestes sensacions que ara diré...

He vist idees meves explicades als bars, o espectacles ideats a bcn...
Perfeccionats per fills i filles de benestants de famílies cultes, estructurades... Poc temps i uns anys més tard. Riquesa, els va ser potser? Ben vinclades i molt millor que jo, seguríssimament... Sóc Ibam AlberLecoc teatral! Estic arruïnat pel decret de la covicció i ho he triat. No dir massa i ja ho he dit a Diogenes. Que pensa igual.

No us regalaré, doncs, aquest meu manifest ni aquestes meves idees 'de cineasta o remunero jo hanafi el- teories'). Em dec als pobles originaris. Choquehuanca! Al poble sigui allò de cada dia. No soc ni es ni sera accentuat.... I menys a blogspot-google-facebook-instagram Corporation 'internazionals'. Difuminat creure-ho difusió-oportunitat. Cine ma mu carolyn, bo o no como quebab amigu er amega... Caru muuuu carro de cine. Jota meneta!1

'Al final todos se venden' (Gata Cattana). 
I jo ara també... I?

Per què ho vaig regalant tot? Amor a l'Art? O... Qui són les 22 persones que m'ha llegit des dels ESTATS UNITS -units potser en el genocidi colonialista d'ussurpar terra cos ment i idees, Dsd la cultura...?-

Hacia un Arte más humano, si us servís... Us ho regalo i recomano. Jo m'hi he treballat el meu masclista muslim criat, el meu marginal migrat i que degut a malaltia,  m'he auto-superat... Amb una de més... En volia un Aport Polític.  Ni inclusió ni exclòs. A peu ras una persona més... Globalitzar els DDHH! O el paper de cul? Què hi enteneu?

Artista i ciutadà SOC.  I de ciutadà en sóc i de plé dret,ho heu de saber! Com a dogma segle XXI cotxe i defensa kungfú... Escriu i registra. Drets. Then... Hapinness as a dogma... 

 A occident si ho voleu podeu/podem 'treballar-vos-nos-ho' L'ésser Colonialista i els privilegis dels derivats. Ampli sentit. Infinit?. I jo més.., l'estigma que lluïm arreu del món, pels privilegis eurocentristes i antropocentristes classites son racistes sols degut a motius de Cartera? Crec que sí. Dic que sí. O/ i per a més inri, a costa del meu tercer món on vaig néixer. Jo. Al nord criat al Tu sud. Si mirem al mediterrani. Hoy que si (...algú en sap res on està situat aquest nefast concepte, o quin és i on queda o per què no ens han parlat del segon món...!!?) En faré un dogma segle XXI. Proposta pròpia. Normes sota qüestió. Qüestió d educació. Social. (?!!) si sí. Total. 

Aquests dos 'manifests' que us he explicat, preneu-los, si ho voleu, com un regal per millorar(-nos)  totes les persones i empreses del món. O rebota i rebota racisme i colonialisme a la cara ens explota! UE! Watch TV! Perdoneu la contundència -Altermundista- Durant 30 minuts sols. Volia dir a 20 anys vista del fracàs i crack. També a la privada com fracàs al sistema públic. Enunciar conferències a les escoles instituts o centres culturals i o u a à! A.. a 300 euros, reflexions en el temps d'un jorn i hora estudiantil. Un xic d' un educador social sense títol. Tot un exemple! Hoy que sí? Usuari professional.

Doncs Dogma Siglo XXI, a qui pagui edició d'un possible llibre o bé financi un meu projecte, postergat i planificat i en contínua construcció... I...? des del 2006... 

Doncs Jo, en faig o faria obra prima, molt prima. Més prima i esquifida que jo inclús. Hoy Tant! com jo... Veritat i de lao 'gorda'!

... Si no, analitzeu el meu curt documental i els seus fonaments... Si us en fessiu una idea.

ADDICCIONS I MIGRACIÓ
-dos mals del Rif-
- ho trobareu al 'jovaigtenir global' o 'youtube...'. Idees! Pelis i música. Llibres més.

Digueu-me dogmàtic! Car i barat p'rò del segle XXI. M'ho venc. Piching... Sabeu qué és? Sudo inclús dels càstings. Actor no hi vaig.
No ho vull regalar i jo quedar relegat. No. Mai més risc. Segons plans. O per què actor secundari? Si sol 
, ho seria tot Jo?

Com els i les bones cuineres, jo ja no regalo més secrets. Fins revisió i modificacions al marc legal del mon laboral. Retornar els drets i ampliar. Recursos. Cases obrir. Tancar? Desnonar? De porc us el cuinaria... Quadre clínic degut a context polític. I sociopolític. Sociosanitari. SOC. No aplaudiu als balcons. Baixeu i muntem un plató. Al carrer...  I volia explicar-vos-ho... De veritat. Dogma S.XXI. Car... La pela me la pela... Car barat creieu-me... Tot. Gratis ja a internet, res. Insinuo i reservo aspectes claus. Que robin i jo sempre un punt de vista més. El meu. Allí fuera todo es demasiado facil (Gata Catanna, Banzai).

Idees a modus socràtic de bar explicades als bars underground... Les he vist materialitzades per altrxs a tele a diari i escenari. Res és meu. Dogma segle XXI quelcom meu mou. Tmb sóc fill d'aquests temps. De cobrar-t'ho. Tot. l'aport i treballs. I no i no! En vull les patents sols dels meus secrets. 

Porc i truja! O sols menú. l' Espai que he perdut, quants? De la cultura exclòs? Autoexclòs de programa CSMA parella artística. Volia els dis dos rols. A un van dir que no. Sabeu Artista per què no?
No em cau la baba de malaltia, diuen que  mental, car de pastis i mal rollos... Creieu-me i descreieu-vos. Si ho voleu... Penseu o pagueu! Terapia. Ni la pública ni privada. Assessora-t. 

Dogma S. XXI primer anirà al Registre de la propietat intel·lecual i tot per auto-protegir-me. Hoy que sí? Hi sou?

Poesia sempre i després en serà... O no dic desc disc againt neoliberalism... Secret de porc i també de truja. Muslim punk drets trilogia he signat. I també els he retirat. Premi! Menu! Per mi cuinat. Avui llenties amb costelló i verduretes. Demà hummus. Menys hummus...

En plat pla poema ras...  Disc i ...Sempre recepta serà. Cada dia! Primerament cada dia 3 cops al dia. Contra(riat) i (Contra)picat. Cuinar. Idees i també.

Perdoneu... P'rò ja no us ho vull dir tot. Hoy que sí, m'enteneu?

Algún mecenas mecomes i meriendas, dins o per aquest  blog llegint(_me)? Pageu fantes i no poesia? Deu n'hi treu. O Déu n'hi do. O su lu mu lur geestionem auto? I dò! Secrets i DDHH. Culturals i persones també treballadores. Salari autogestionari i si no poemari. Dietari. Menú. Servei. Taxi.  KungFú.
Amb humor i tot el meu Amor(o). Dogmàtic. Potser sí... Digueu-ne. Ben cert. Segle XXI.
Totalment!