dilluns, 22 de maig del 2023

Poesia gastronòmica. Un plaer quotidià. Diari i avantguardes.

 

Veure. Llegir i callar? Mai!!!!:-()🤮

 -llegir no és aquesta merda de periodismes en avorriments d'estil titularitismes, o en cròniques cookies, que amb mi no els hi fincionen, p''rò sí my android va que onn, merda techno phone...!-()🤮


Riem de tot🤩. Croniques neoliberals en noticies falses🏟️. Or fake news.🏦 Sensacionalisme premsa groga.🚚 Amb mi tenen mala o very bad luky😛. Sort! Mala sort.🤣🥳🤣🤩🤣🥳🤩🤣🥳

Teràpia gastronòmica que n'esdevé poesia. Sublimada. Assaborejada. Rica. Com sempre! A Cal Pobre Bo.


Avui he dinat, compartint taula a... Ara no sé ben bé on era..., que no tinc casa jo? Jaja!

 Tinc amistatlovingsme 

Today is preparat!

Melós de galta de porc, amb textures de patates, ceba i bleda.


... Que si pagesos seguen, sembren i reguen i ens cuidem

Cuinant. Cuineres persones TMBcuidem i cuinem. Mmm! Millor que TMB. Assegurat!


Visc com un crack! Amb una crack. No vull ni vol ni volem ser rei/reina d'enlloc ni en res. Som baula. Ca la baules del món.*

          *Aquell nou món que portem als nostres cors, hi seguim. Sense pors. Ni res més que una mica masses de pleaseres.**

**I aviat La patum.***

*** Que mai festes del corpus. Deixeu a tot Cristi en la pau. A baix de la creu. Pesats!🤮🏗️🏚️🏠🏭🏟️🏗️🏦🤮


Cuina i recepta:

@hanafielkadaoui 🙋

Composició final i presentació del plat:

@niviajarnibailar 🙆

Composició dels plans del plat i direcció fotografia 

Producte alterat🙋& trencakamesproduccions®🙆


We are in this pleaseres! Come my friend. Come con me!